Alaplı İlçesini ve kente özgü yöresel ürünlerin tanıtımı için Ulusal kanallar nezdinde çalışmalarını sürdüren Alaplı Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri, Fındık, kestane balı, çekmen Bezi, yat ustaları, yağlı güreşler, dünyanın en yaşlı Porsuk ağacı ve Alaplı Belediyespor tanıtımının ardından bu kezde ilçenin kuzu kestanesini, reçelini, Bindallı gelin ve damadı ile ilçenin köklü köy kulüplerinden Eleşlersporu tanıtacak. 
TGRT Haber ekranlarında hafta içi her sabah 07.00 ila 10.00 saatleri arasına yayınlanan Günaydın Türkiye programının Yarın (Pazartesi) ekrana gelecek canlı yayında Alapı İlçesinden gönderilen ürünler Aslı Hünel ve Cem Küçük tarafından Türkiye’ye ve dünyaya tanıtılacak.
Alaplı Kent Konseyi Başkanı Yasin Ören, tüm Alaplılıları programı izlemeye davet ederek, “İlçemizin tanıtımı için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Alaplı TSO, Esnaf Odamız gibi sivil toplum örgütlerimizin katkıları ile yine bir tanıtıma daha imza atacağız. İlçemiz gerek doğasıyla, gerek denizi ile eşsiz bir coğrafyaya sahip Zonguldak’ın incisi herkes Alaplı’yı tanısın istiyoruz. Kent Konseyi olarak ilçemizin tanıtımı için Yürütme Kurulu ile birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim