Zonguldak’ta boksun tarih yazıldı Zonguldak’ta boksun tarih yazıldı

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Alaplı Belediyespor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında güçlü bir kadro için transfer çalışmalarına tam gaz devam ediyor.  
Bu kapsamda Sarı-Lacivertli temsilcimiz, geçen sezon Bölgesel Amatör Lig takımlarından Gebzespor’da forma giyen sol ve sağ açık mevkiinde görev yapan 24 yaşındaki genç oyuncu Erol Hakan Sepil ile anlaşarak kadrosuna kattı. 
Alaplı Belediyespor, dün akşam saatlerinde Alaplı’ya getirdikleri genç oyuncu Sepil ile bir araya geldi ve ardından ise sarı-lacivertli yapan imzayı attırdı. Serpil,  bugün itibariyle takımla birlikte çalışmalara start verecek.   
İzmir doğumlu olan 24 yaşındaki genç oyuncu Sepil kariyerinde 11 Yıl Göztepespor’da, 2 Yıl Fethiyespor ve 2 Yıl’da Gebzespor’da forma giydi.  Genç oyuncu U21 Lig’inde 32 maçta 5 gol,  Türkiye Kupası 3 maç, Bölgesel Amatör Lig’de 36 maç 5 gol olmak üzere toplam 71 maçta 10 gol kaydederken, 4 bin 685 dakika süre aldı. Öte yandan Sepil, U19 Milli takımda 11 kez kadroda yer almasına rağmen hiç süre alamadı.

Editör: Kağan İslamoğlu