Zonguldak Kömürspor resmen küme düştü! Zonguldak Kömürspor resmen küme düştü!
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi  veren temsilcimiz Alaplı Belediyespor,  ikinci yarı hazırlıklarını sürdürürken, bir yandan da hazırlık maçlarına ağırlık verdi. 
Bu kapsamda sarı-mavili takım, 27 Ocak Cumartesi günü Alaplı Şehir stadında saat 14:00’de Bartınspor ile hazırlık maçında karşılaşacak. 
İkinci yarı hazırlıklarını kendi sosyal tesislerinde Teknik Direktör Gökmen Başoğlu yönetiminde sürdüren Alaplı Belediyespor, ikinci yarıya sıkı bir şekilde hazırlanıyor. 
10 Şubat tarihinde Eskişehir Yunus Emre maçı öncesinde Bartın ile hazırlık maçı oynayacaklarını belirten Alaplı Belediyespor Asbaşkanı Erdal Akbaba: Alaplı Belediye Başkanı ve Belediyespor Başkanımız Nuri Tekin ve yönetimimiz, teknik heyetimiz ve futbolcularla güzle bir sinerji ve birliktelik oluşturduk. Çalışmalarımız yoğun şekilde devam ediyor. Oyuncularımızın güzel futbolu sahaya yansıtmakla teknik heyetimizin direktiflerini en iyi şekilde ortaya koyuyorlar.  Beklentilere cevap vereceğiz. Bu oyuncu grubu, üzerine düşen sorumlulukları yerine getirip,  ikinci yarıda hedefine ulaşacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.”dedi.
Editör: Şeyma Kaya