Genel Merkez devrede! CHP'li başkanlara önemli uyarı! Genel Merkez devrede! CHP'li başkanlara önemli uyarı!
Ak Parti Kilimli İlçe Teşkilatının düzenlediği vefa yemeği programına Ak Parti Kilimli Belediye Başkanı ve adayı Kamil Altun, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı,Önceki Dönem Milletvekili Polat Türkmen, Devrek Belediye Başkan Adayı Özcan Ulupınar, Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas ve çok sayıda partili katılım sağladı. Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun; “Kilimlimiz için yeni yüzyılda daha iyi bir kilimli için el birliği ile çalışarak büyük başarılara atacağımız imzayı sizin desteğinize ile ilk adımı attık” dedi.
Altun’un sosyal medya hesabındaki paylaşım şu şekilde:
“Tercih Edilen Kilimli için Adım Adım İleri dedik
Ak Parti İlçe Teşkilatımızın düzenlemiş olduğu partimizin temel taşları olan Ak Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Zonguldak Milletvekilimiz Muammer Avcı,Önceki Dönem Milletvekilimiz Polat Türkmen ve Devrek Belediye Başkan Adayı Özcan Ulupınar,Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin NAS’ın katılımı ile tertip edilen vefa yemeği programında bir araya geldik.
Kilimlimiz için yeni yüzyılda daha iyi bir kilimli için el birliği ile çalışarak büyük başarılara atacağımız imzayı sizin desteğinize ile ilk adımı attık. Vefa yemeğimize katılıp bizleri yalnız bırakmayan tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sevgi ve saygıyla..”
Editör: Şeyma Kaya