Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Ak Partili Belediye Başkanları, Ömer Selim Alan, Ali Bektaş ve Kamil Altun'u da yanına alarak sağanak yağış ve fırtınadan en çok etkilenen Ereğli ve Alaplı ilçelerine giderek, CHP'li belediye başkanları Halil Posbıyık ve Nuri Tekin ile kucaklaştı. 

İlk olarak ziyaretlerini Ereğli'de gerçekleştiren Mustafa Çağlayan konu ilgili açıklama yaparak; "Kdz. Ereğli İlçemizde büyük hasara neden olan fırtına ve aşırı yağışların meydana getirdiği olumsuzlukları yerinde inceledik.  Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Sn. Halil Posbıyık ve fırtına ve su baskınları nedeniyle iş yerleri zarar gören esnafımızı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerimizi sunduk. Rabbim, ülkemizi ve milletimizi tüm afetlerden korusun." dedi

AK PARTİ ALAPLI DA!

Kdz. Ereğli- Devrek yolunda asfaltlama çalışmaları başladı! Kdz. Ereğli- Devrek yolunda asfaltlama çalışmaları başladı!

Ereğli ziyaretinden sonra  Alaplı'ya geçerek Nuri Tekin ile de görüşmeler yapan Çağlayan; "Alaplı İlçemizde hasara neden olan fırtına ve aşırı yağışların meydana getirdiği olumsuzlukları yerinde inceledik. Alaplı Belediye Başkanı Sn. Nuri Tekin ve fırtına ve su baskınları nedeniyle iş yerleri zarar gören esnafımızı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerimizi sunduk. Rabbim, ülkemizi ve milletimizi tüm afetlerden korusun. Afet zamanlarında birlik beraberlik ve dayanışma, yaraların sarılmasında büyük önem arz eder. Zonguldak Belediye Başkanımız Sn.Dr Ömer Selim, Kozlu belediye başkanımız Sn.Ali Bektaş ve Kilimli Belediye Başkanımız Sn.Kamil Altun ile birlikte Alaplımız için neler yapabilirizi konuştuk."

Editör: Melisa Sapaz