İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi 2023 Kasım ayı sözleşmeli personel alımı ilanı resmi gazete üzerinden yayımlandı. İlanda alım yapılacak kadrolar, başvuru şartları, başvuru tarihleri gibi detaylara yer verilirken alımda KPSS puanı esas alınarak asil listelerin belirleneceği vurgulanarak herhangi bir mülakatın yapılmayacağı da ilgili adaylarla paylaşılmıştır. Mezuniyete göre kadro dağılımı şöyle;

NEREYE KAÇ KİŞİ ALINACAK?
Lise Mezunu: 8 Teknisyen,  30 Hasta bakıcı, 40 Temizlik Görevlisi Alımı, 10 Aşçı, 3 Şoför, 3 Peyzaj ve Çevre Bakım Personeli,

Ön Lisans Mezunu: 3 Büro Personeli, 16 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 10 Sağlık Teknikeri, 

Lisans Mezunu: 47 Büro Personeli, 7 Mühendis, 1 Diyetisyen, 54 Hemşire, 3 Spor Uzmanı, 

BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuru şartları kadro ve unvana göre değişkenlik göstermekle birlikte genel başvuru ve özel başvuru şartlarına başvuru kılavuzunda detaylı olarak yer verilmiştir. Başvuru Kılavuzu aşağıda görüldüğü gibidir.

Kılavuz; https://www.kpsscafe.com.tr/sites/536/uploads/2023/11/10/dokuzeylul-personel-alimi.pdf 

BAŞVURU İÇİN İSTENEN BELGELER

1- Başvuru Formu (Adaylar http://www.deu.edu.tr internet adresinde yer alan Duyurular linkinden temin edeceklerdir

2- e-Devlet üzerinden alınan barkodlu mezun belgesi (1 adet)

3- 2022 yılı KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi (1 adet)

4- Fotoğraf (1 adet)

5- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (1 adet)

6- Askerlikle ilişiğinin olmadığına dair belge (Terhis, tecil, muaf vb.)

7- Başvuru yapılan ilan kodunun nitelik kısmında istenilen diğer belgeler (sertifika, deneyim vb.)

8- Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonuna müracaat eden adaylar için Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartının fotokopisi ile boy/kilo durumlarını gösterir resmi bir sağlık kuruluşundan alacakları belge.

BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ VE ZAMANI
Müracaatlar, ilanın Resmî Gazete’de yayımlandığı günü izleyen 15 gün içinde (mesai bitimine kadar) 10-24 Kasım 2023 tarihleri arasında Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına şahsen veya posta ile başvuru şeklinde yapılacaktır. Postada meydana gelecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır.
İlan kodu boş bırakılmayacak olup, adaylar sadece tek bir unvan kodu için başvuru yapacaklardır.

Maden kanunu teklifi Meclisten geçti! Maden kanunu teklifi Meclisten geçti!

Birden fazla ilan koduna yapılan başvurular olduğu takdirde tüm başvurular geçersiz sayılacaktır. Başvuru formunu hatalı dolduran, eksik ya da hatalı belge ibraz edenlerin müracaatları kesinlikle kabul edilmeyecektir. Başvuru ve işlemler sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu
sonradan tespit edilenler ile istenilen belgeleri ibraz etmeyenlerin müracaatları geçersiz sayılacak, atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilecektir.
Yerleşmeye hak kazanan adaylardan, daha sonra şahsen başvuru sırasında beyanda bulundukları belgelerin asıllarının veya onaylı suretlerinin ibrazı istenecektir. Gerçeğe aykırı belge beyan/teslim edenler hakkında yasal işlem yapılacaktır.

Editör: Melisa Sapaz