Zonguldak Birinci Amatör Lig Play-off  final maçlarında  Üzülmezspor’u 3-2 ve 1-1’lik skorlarla geçerek Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği ve Gökçebeyspor’un ardından 3. takım olarak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'e yükselen Beycuma Cezaevispor’da Teknik Adam ve İdari Menejer Mustafa Aydın, Kanal Z’de Ercan Aygün’ün hazırlayıp sunduğu Karşı Karşıya programına telefonla katılarak Ercan Aygün, Hüseyin Cevher ve Selçuk Koçaklı’nın sorularını yanıtladı.
“HEDEFİMİZE ULAŞTIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ”
Cezaevispor’da Teknik Adam ve İdari Menejer Mustafa Aydın: “İlk kez böyle zorlu bir sezon gördük. 28 maç oynadık. Hedefimize ulaştığımız için çok mutluyuz. 
“BU ÇOCUKLARIN HİÇ BİRİ PARA ALMADI”
Geçen sezon 1.Amatör Lig’den Elvanpazarcıkspor’u şampiyon yapan ve bu sezonda Beycuma Cezaevispor’u şampiyon yaparak Deplasmanlı Süper Amatör Lige çıkartan  başarılı Teknik Adam Mustafa Aydın: “ ‘Mustafa Aydın’ın el attığı takım şampiyon oluyor’ düşüncesinden ziyade Mustafa Aydın’ın yanında çok karakterli çok yetenekli futbolcular var. Bu çocukların hiç biri para almadı. Sakatlıklar oldu, zor maçlar oldu. Bu şampiyonluk sporcu kardeşlerimin başarısı diyorum. 
Ben amatör futbolcu çok yakından takip ettiğim için hangi sporcuların ne yapabileceğini bildiğim için transferleri ona göre yaptık. Futbol bu. Şampiyon olamayabilirdik de. Ama mutlu sona hep birlikte ulaştık mutluyuz.” dedi.
“ELVANPAZARCIKSPOR’U BEN BIRAKMADIM”
Başarılı Teknik Adam Mustafa Aydın: “Ben Elvanpazarcıkspor’u bırakmadım. Şampiyon olduktan sonra yönetimle oturduk ve Süper Amatör Lig için işin zor olduğunu, yönetime 300 bin lira civarında para gerektiğini söyledim. Ancak yönetim daha az paralarla ligde kalıcı olabileceklerini söylediler. Ben de saygı duydum ve yollarımız karşılıklı anlaşarak ayrıldık.” dedi.
“BEYCUMA CEZAEVİSPOR İLE YENİDEN ANLAŞMA SAĞLADIM”
Başarılı Teknik Adam Mustafa Aydın, Beycuma Cezaevispor ile devam edeceğini açıklayarak şunları söyledi: “Bu sezon başında Bayram Yüksel Başkan ve Tahir Karakayış Başkan ile bir araya geldik, anlaştık. Yönetime bizi yarı yolda bırakmamaları konusunda konuştuk. Çünkü Süper Amatör Lig’de en az 400 bin lira kadar para lazım. Tahir Karakayış Başkan bize başkanlık değil adeta malzemecilik yaptı. Onda şeker var ve maçta çok heyecanlanıyor. Ekip olarak kenetlendik, başardık.”dedi
“FUTBOLCULARIMIZI BIRAKMAK İSTEMİYORUZ”
Şampiyon olan futbolcularını bırakmak istemediklerini ve yapılacak takviyelerle beraber güzel bir ekip jurarak Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lige mücadele edeceklerini söyleyen Başarılı Teknik Adam Mustafa Aydın: “Oyuncu grubu bu işlerde çok önemli. Bizim için ve futbolcular için kamuoyunda “parayla oynuyorlar” deniliyor. Bu takımda oynanan hiçbir futbolcu 1 lira para almadı. Ancak kahvaltımız, yemeğimiz ve ihtiyaçlarımız hiç eksik olmadı. Futbolcularımızı bırakmak istemiyoruz. Görüştüğümüz futbolcular da var. Süper Amatör Lig üst düzey. İnşallah iyi bir takım oluşturacağız ve merkez takımı olarak Fener’de futbolseverlere güzel futbol izlettireceğiz.”dedi

Editör: Melisa Sapaz