Zonguldak Birinci Amatör Lig Merkez Grubu’nda 43 puanla namağlup olarak liderliğini sürdüren Beycuma Cezaevispor, ara transferde 5 oyuncu ile anlaşma sağladı. 

Ligde yoluna doludizgin devam eden Beycuma Cezaevispor, ligin bitimine son 5 hafta kala play-off’u da garantileyen takım oldu.   

Play-off’ta bu sezon mutlak şampiyon olarak Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig’e yükselmek isteyen Beycuma Cezaevispor’da yönetim, bu kapsamda  teknik adam Mustafa Aydın’ın raporu doğrultusunda kadrosuna tecrübeli 5 oyuncuyu kattı.

Beycuma Cezaevispor, Elvanpazarcıkspor’dan kaleci İlker Ermiş, sağ kanat oyuncusu  Tolunay Arslan, Kilimli Belediyespor'dan stoper Cankay Altıntaş, Tersanespor’dan orta saha ve golcü oyuncu Gökhan Çolak ve orta saha oyuncusu Mert Denizer ile anlaşarak kadrosuna kattı.

Beycuma Cezaevispor Kulüp Başkanı Tahir Karakayış açıklamasında, “5  futbolcu Cezaevispor’u tercih etti, devamı gelecek.” dedi. Başkan Tahir Karakayış, takımdaki futbolculara güvendiğini ifade ederek, yeni katılanlarla birlikte, daha güçlü yollarına devam edeceklerini ifade etti. Aile ortamında çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Karakayış, sezon sonunda şampiyon olmak istediklerini dile getirdi.