D&R'ın katkılarıyla düzenlenen imza ve söyleşi günü etkinliği, Esas 67 Burda Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde düzenlendi. 
"Sırlarımız Kadar Hastayız", "Ben Annemim Sırlarıyım" adlı iki kitabının ardından "Sırtımdaki Ruh İzi" adlı üçüncü kitabını çıkartan Yazar Demircioğlu'nun imza gününe, Zonguldaklılar büyük ilgi gösterdi.
Etkinlikte kitapları hakkında bilgiler veren Yazar Demircioğlu, okurlarından gelen soruları da cevapladı. Sohbet havasında geçen söyleşinin ardından Yazar Demircioğlu, okurlarına kitaplarını imzaladı.


MADENCİ SAATİ HEDİYE EDİLDİ 
Etkinlik sonunda, Kozlu Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü Erman Arslanyılmaz, günün anısına, Yazar Dt. Bülent Demircioğlu'na madenci saati hediye etti.
Etkinlik ve Zonguldak'la ilgili düşüncelerini dile getiren Yazar Dt. Bülent Demircioğlu, "Yeşili unutmuşuz... Zonguldak’ı görünce, yeşil neymiş tekrar hatırladım. Karadeniz'in sıcak insanları beni çok güzel karşıladı. Beni yalnız bırakmayan Zonguldak halkına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tekrar görüşmekte dileğiyle…" ifadelerini kullandı.
İlk kez geldiği Zonguldak'a hayran kalan Yazar Demircioglu, ilimizin tarihi ve doğal güzelliklerini gezdikten sonra Bartın'ın Amasra ilçesine gitti.

Ticarethane değil belediye! Topaloğlu'ndan önemli çağrı! Ticarethane değil belediye! Topaloğlu'ndan önemli çağrı!


DT. BÜLENT DEMİRCİOĞLU'NUN ÖZGEÇMİŞİ
Bülent Demircioğlu  1972 yılında Antakya’da doğdu. ılk, orta ve lise öğrenimini Antakya’da tamamladı. 1989 yılında İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’ni kazandı, 1995 yılında ilk kliniğini İstanbul’da açtı. 1993 yılında "Çin Tıbbı" ile ilgilenmeye başlayıp, mesleki bazı uygulamaları "Çin Tıbbı" ile bütünleştirdi. 1998 yılında Hatay’a taşındı ve yeni bir klinik açtı. Reenkarnasyon hikâyelerinin çokça anlatıldığı bu bölgede aile dizilimi ve psikosoybilim araştırmalarını örneklendirecek birçok vaka üzerinde çalışma yaptı. Kendi çözümsüz hastalıklarını (boyun fıtığı, hassas bağırsak sendromu, migren) bilinçaltı tekniklerle çözerek bilinçaltı travmaların hastalıklar üzerindeki bağlantısını fark etti, 2020 yılında Yeni Alman Tıbbı, Şamanizm, Hipnoz, Radyestezi, Çin Tıbbı bilgilerini birleştirerek ReSetting sistemini kurdu.
Bülent Demircioğlu binin üzeri vakada bilinçaltı çözüm teknikleri ile çalışma yaptı ve çözüm sağladı. Düzenli olarak "ReSetting" bilinçaltı hastalık çözümleri ile ilgili eğitim vermeye devam etmektedir. "ReSetting Çocuk Hastalıkları Bilinçaltı Çözümleri, ReSetting Kilo Sorunları Bilinçaltı Çözümleri, A’dan Z’ye Hastalıklar ve Çözümleri: eğitim konuları arasındadır.

Editör: U. G.