Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü yüksek maaşla personel alacak! Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü yüksek maaşla personel alacak!

Ali Bektaş projedeki noksanlıkların değerlendirildiğini bölgede geniş çaplı çalışma yapılması için bütçe hazırlandığını belirtti.

Kavşağın yapım sürecinde ‘manzara kapanmasın’ diye projenin değiştirildiği iddialarına da yanıt veren Bektaş “Selin o durumla alakası yok. Trafiğin aksaması konusunda eleştiriler olabilir ama su basmasının proje değişikliği ile ilgisi yoktur” dedi.

KAVŞAK İÇİN YENİ PROJE HAZIR! PARA YOK

Su taşkınları nedeni ile kapanan Kozlu Akıllı Kavşağı’nın ekiplerin hızlı müdahalesi ile 30 dakikada açıldığını belirten Belediye Başkanı Ali Bektaş “Kavşak için projemiz hazır. Bu olay ile birlikte bütçe konusunda biraz daha bastıracağız. Şuan için öyle bir bütçemiz yok. Bir an önce çalışmalara başlamak istiyoruz. Yolu genişleterek suyun orada birikmesi önlenebilir.” dedi.

“KAYMAKAMIN DEĞİL İLÇENİN MANZARASI KAPANMASIN”

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş dönemin Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya'nın hükümet konağı manzarasını kapatıyor diye köprülü kavşak projesinin değiştirilmesi konusunda “Kaymakam beyin manzarası öyle de kapanmıyordu. Manzara kapanmasın meselesi değil, Kozlu’nun önü açık olsun şehri boğmayalım düşüncesi ile proje değiştirilmişti. Kaymakam beyimiz gitti arkasından konuşup günahını almak istemem. ‘Manzaram kapanmasın’ olayı değil kentin önü kapanmasın diye projede değişiklik yapılmıştı. Öyle de olsaydı yine dereden gelen ani su baskını alt yolu kapatacaktı. Sel konusunda projenin değiştirilmesinin bir etkisi yok. Yalnızca trafiğin aksaması konusunda eleştiriler olabilir” dedi.

 

Editör: U. G.