Yavuzyılmaz; “Haklılığımızın maç görüntüleri kanıtlandığı için bu konunun peşini bırakmıyoruz” Yavuzyılmaz; “Haklılığımızın maç görüntüleri kanıtlandığı için bu konunun peşini bırakmıyoruz”
81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Olağan Toplantısı Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu’nun başkanlığında yapıldı. Bülent Ecevit Üniversitesi, Zonguldak Belediyesi, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası, BAKKA Genel Sekreterliği, kamu kurum ve kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri tarafından katılım sağlandı.
Toplantıya Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Zoom üzerinden bağlanarak toplantının önemi ve istihdamın artırılmasına yönelik çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.
Toplantıda İl Müdürü Okan Şentürk tarafından Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu 2024 yılı ilk 3 aylık faaliyetleri hakkında sunum yapılarak 2023 ve 2024 yılı verileri karşılaştırmalı olarak paylaşıldı. Kurul üyelerinin görüş ve önerileri ile toplantı sona erdi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan şu ifadeleri kullandı:
"Öncelikle, İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Olağan Toplantılarına önem veren, süreklilikle katılım sağlayan ve katkıda bulunan kıymetli Valilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.  İstihdama ve mesleki eğitim kurslarına yönelik çalışmalarımız Bakanlığımız, Valiliklerimiz, İl Müdürlüklerimiz ve diğer kurum ve kuruluşların paydaşlarıyla koordineli bir şekilde devam edecektir."
Editör: Şeyma Kaya