ZMYO ve Zonguldak Kent Konseyi'nden  Takas Şenliği etkinliği! ZMYO ve Zonguldak Kent Konseyi'nden Takas Şenliği etkinliği!
Geçen hafta Ankaraspor - Nazilli Belediyespor maçı şut bile atılmadan 0-0 berabere bitmiş ve bu nedenle temsilcimiz Zonguldak Kömürspor küme düşmüştü. Bu yaşanan olay sonrasında ise bugün ligin son maçlarında ise yine ilginç bir olay yaşandı.
Şampiyonluk maçında Serik Belediyespor - Esenler Erokspor karşılaştı, ancak Serik Belediyespor U19 takımı ile sahaya çıkınca, Esenler Erokspor attığı 6 golle sahadan 6-0 galip ayrılarak şampiyon oldu ve  1. Lige yükseldi.
Ancak şampiyonluk mücadelesi veren Vanspor ise Bursaspor ile oynadığı maçın 20. dakikasında sahadan çekildi. Vanspor’un Serik Belediyespor’un U19 takımı ile Esenler Erokspor karşısına çıkması nedeniyle protesto adına sahadan çekildiği öğrenildi.  
Bu yaşanan olaylar  sonrasında ise Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi Murat Kotra, Türkiye 2. lig Beyaz Grup’un kapkara grup olduğunu ifade ederek isyan etti.  
Kotra’nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:
“Türkiye 2. lig Beyaz Grup oldu Kapkara grup. Geçen hafta Ankaraspor - Nazilli Belediyespor maçı şut bile atılmadan 0-0 olarak bağlanıp göz göre göre Zonguldak Kömürspor küme düşürülüyor, bugün şampiyonu belirleyecek olan Serik Belediyespor - Esenler Erokspor maçına Serik Belediyespor U19 kadrosu ile çıkıp bir düzine gol yiyor bu maçı protesto eden Vanspor ise Bursaspor maçında sahadan çekiliyor. Yazıklar olsun”dedi.
Editör: Şeyma Kaya