Hasan Can Kaya'nın “Hayat kadar gerçek, hayat kadar komik ve hayat kadar duygusal” şeklinde özetlediği filmin galasına katılım oldukça yüksekti.

İzleyenlerin hem gülüp hem de hüzünlendiği 'Çok Aşk' filminin senaryosunu Hasan Can Kaya yazdı. Yönetmen koltuğuna Kıvanç Baruönü’nün oturduğu filmin galası dün akşam Kanyon’da gerçekleştirildi.

1 Erkek 1 Kadın dizisinin senaristlerinden biri olan komedyen Hasan Can Kaya'nın filmine ilgi büyüktü. Filmin galasına oyunculardan Büşra Pekin, Barış Yıldız, Bahtiyar Engin, Ege Aydan, Berkan Şal, yönetmen Kıvanç Baruönü ve filmin yapımcısı Muzaffer Yıldırım katıldı.

Hasan Can Kaya'nın 'Hayat kadar gerçek, hayat kadar komik ve hayat kadar duygusal' olarak tanımladığı filmi 27 Ekim’de sadece sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

İş ve sanat dünyasından da katılım gösterilen galada Arda ve Aslıhan Turan, Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya, Cem ve Ronit Hakko, Atilla Dorsay, Ecem Erkek, Erol Tabanca ve Rana Erkan Tabanca, Cemal Can Canseven, İdil Fırat, Kerem Ayan, Selen Uçer, Didem Balçın, Varol Yaşaroğlu ve Sevcan Orhan gibi isimler yer aldı.

Z HABER yazmıştı! Kaçak eğitime Milli Eğitim darbesi! Z HABER yazmıştı! Kaçak eğitime Milli Eğitim darbesi!

''GÖRDÜĞÜM MANZARA BEKLEDİĞİMİZE DEĞDİ DEDİRTTİ''

Emeği geçen herkese teşekkür eden komedyen Hasan Can Kaya sahnede şu konuşmayı yaptı: “Uzun bir süredir filmimizin sizinle buluşmasını bekliyoruz. Galada bu gördüğüm manzara ise beklediğimize değdi dedirtti hepimize. Sizden sonra Türkiye’nin ve Avrupa’nın dört bir yanında seyircilerimiz bu filmi izleyecek. Bu seyircilerimiz ‘Çok beğendik, kendi hikayemize benzettik, iyi ki gelmişim…’ derse bu her şeye bedel. Çok Aşk artık seyircimize emanet. Umuyoruz ki kalbinizde sıcacık bir hikaye ile sinema salonundan ayrılır ve bu hikayeyi hep hatırlarsınız”

Editör: U. G.