Çaycuma Gençlerbirliği Spor Kulübü turnuvaya 9 takımla katıldı! Çaycuma Gençlerbirliği Spor Kulübü turnuvaya 9 takımla katıldı!
Klasman Hakemleri, İl Hakemleri, İl Gözlemcileri ve Aday Hakemlerin katılımı ile gerçekleştirilen Merkez Hakem Kurulu ile Hakem Akademisi iş birliğinde Haluk Halavurt Mart ayı İl Eğitimi Zonguldak İl Hakem Kurulu Başkanı Doç. Dr. Evren Atış tarafından verildi.
Zonguldak Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşen İl eğitimi öncesinde Zonguldak hakem camiasına katkı vermiş isim Haluk Halavurt için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı. Camiaya hizmet ederek büyük emekler vermiş Haluk Halavurt’a ahde vefa anlamında Mart ayı İl eğitimin adına da Haluk Halavurt’un ismini eklediklerini söyleyen Zonguldak İl Hakem Kurulu Başkanı Doç. Dr. Evren Atış, “Zonguldak’ta bir dönem futbol oynayan ardından hakemlik ve gözlemcilik yapan hocamız Haluk Halavurt esprili, güler yüzlü ve cana yakınlığı ile gönüllerde taht kurmuş bir insandı. Camiamıza önemli katkılarda bulunan ve 70 yaşında hayata gözlerini yuman Haluk Halavurt hocamıza rahmet, ailesine, sevenlerine, futbol ailesine ve hakem camiamıza baş sağılığı diliyorum.” dedi.
Editör: Bekir Ekici