Ankara Zonguldaklılar Derneği 16. Olağan Genel Kurulu; TTK Ankara Misafirhanesi’nde gerçekleşti. Kongre sonucunda Nuri Özbek başkanlığındaki mevcut yönetim kurulu üç yıllığına yeniden görevlendirildi.

Genel kurulda güven tazeleyen Ankara Zonguldaklılar Derneği Başkanı Nuri Özbek kongreye katılanlara tek tek teşekkür ederek yazılı bir açıklama yayımladı

Özbek açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Özel işlerinden vakit ayırıp genel kurulumuza katılım sağlayan Milletvekilimiz Sayın Ünal Demirtaş’a, yoğun programları nedeniyle genel kurulumuza telefon ile katılan milletvekillerimiz Sayın Polat Türkmen ve Sayın Deniz Yavuzyılmaz’a, telgraf yollayarak genel kurulumuza başarılar dileyen milletvekilimiz Sayın Hamdi Uçar’a, Zonguldak’ımızın Ankara’daki gönüldaşları ; Sayın Mustafa Turhan’a, Sayın Kazım Ergün’e, Sayın Hayrettin Soytaş’a, Sayın Şerafettin Üstünkol’a, Sayın Ömer Yenel’ e, ve genel kurula katılarak katkı ve desteklerini esirgemeyen tüm Zonguldak sevdalılarına teşekkür ederiz.

Cumhuriyetin ilk kenti olan Zonguldak için yapılacak çalışmalarda tüm tarafların desteği oldukça önemli olup, bu katkıların esirgenmeyeceği inancıyla katkı koyan herkese tekrar teşekkür ederiz.”

Editör: TE Bilişim