Bir süredir ciddi bir yatırım için Demokratik Kongo’da bulunan Kdz. Ereğlili İş İnsanı Yüksel Balcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Bilal Erdoğan ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Afrika gezi programı Demokratik Kongo’da başlamıştı.

Kongo’nun en büyük eğlence merkezini kuran Yüksel Balcı; Cumhurbaşkanı Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan ile bir araya geldi.

Gazeteci Hüseyin Orhan'ın telefon ile ulaştığı Yüksel Balcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile olan diyaloglarından bilgi verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile akşam yemeğinde uzun uzun sohbet etme imkanı bulan Yüksel Balcı, Erdoğan’ın Ereğli ve Zonguldak ile ilgili sorularına cevap verdi ve bölge ile ilgili kendisini bilgilendirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kongo’daki yatırımından dolayı Yüksel Balcı’yı kutlayarak, Havaalanında uçaktan indikten sonra ilk Türk Bayrağını Balcı’nın şirketinde gördüğünü ve gurur duyduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Balcı’nın şirketinin açılışını kendisinin yapmak istediğini ve Kongo’ya ilk gelişinde bu pogramı gerçekleştireceğini söyledi.

Kdz. Ereğlili iş insanı Yüksel Balcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın heyetinde bulunan eski İçişleri Bakanı Efkan Ala ile de uzun uzun sohbet etti.

Editör: TE Bilişim