AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hanife Kaya, eşi Ahmet Kaya ile birlikte; HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde kurulan çadırda evlat nöbetinde bulunan aileleri ziyaret etti. Ailelerle tek tek görüşerek hikâyelerini dinleyen Hanife Kaya, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından temin edilen Kdz. Ereğli’ye özgü ürünleri kendilerine takdim etti.
Her gün büyük bir umut ve özlemle evlatlarından gelecek güzel haberleri bekleyen anne ve babalarla uzun süre bir arada kalan Kaya çifti; “Allah hepinizi evlatlarınıza kavuştursun” şeklinde temennide bulundu.
Ziyareti değerlendiren Hanife Kaya, “Burada 234 ailemizin nöbet tuttuğunu ve grup grup çadıra alındığını, ayrıca HDP Diyarbakır İl binasına uzun süredir kimsenin gelmediğini öğrendik. Ailelerimizle tek tek görüşüp hasbihal ettik. AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanımız Sayın Saffet Bozkurt başta olmak üzere tüm teşkilat mensuplarımızın selamlarını ilettik. Yine Sayın Bozkurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri olarak temin ettiğimiz Kdz. Ereğli’mize özgü ürünlerimizi, ailelerimize takdim ettik. Buradaki atmosfer çok farklı. Her bir ailemizin çok acı hikâyeleri var. Hepsi hasret ve özlemle evlatlarına kavuşmayı, onlardan gelecek güzel haberleri bekliyorlar. Ailelerimiz; ‘Çocuklarımız öldüyse, bize cenazelerini versinler’, ‘Ne yaparlarsa yapsınlar, vatanımızı ve milletimizi bölemeyecekler’ şeklinde görüşlerini ifade ediyorlar. Halkımızdan beklentileri de sadece dua edilmesi. Temennimiz; ailelerimizin tamamının bir an önce evlatlarına kavuşması, hasret ve özlemlerin sona ermesi yönündedir.”

Editör: TE Bilişim