Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Devlet Su İşleri 232. Bölge Müdürlüğü'ne toplam 58 personel alımı yapılacak.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı birimlerine daimi işçi statüsünde toplam 54 işçi alınacak. 26'sı kadın 15'i erkek 41 güvenlik görevlisi ile 9 kadın 4 erkek olmak üzere 13 temizlik görevlisi alınacak.

En az lise mezunu olmak gerekiyor!

Başvuru şartları, en az lise mezunu olmak güvenlik görevlilerinde 18 - 35 yaş arası olmak; temizlik görevlerinde ise en az 18 yaşında olması yeterli oluyor. Güvenlik görevlilerinde ise ayrıca silahsız Özel Güvenlik kimlik kartına sahip olma şartı bulunuyor. Başvurular 23 Ağustos ile 27 Ağustos tarihleri arasında İŞKUR İnternet sitesinden, ALO 170'den yapılacak. 15 Eylül'de ise kuralar çekilecek. Açılan kadronun 4 katı asil aday mülakata çağrılacak.

Devlet Su İşleri Personel Alımı

Devlet Su İşleri 232'nci bölge müdürlüğüne ise 4 personel 4 Daimi personel alınacak aşçı,  elektrik teknisyeni, hidrolog ve bekçi alınacak. Başvurular 23 Ağustos'ta başlayıp 27 Ağustos'ta sona erecek. Başvurular  İŞKUR internet sitesinden ve ALO 170 Çağrı üzerinden yapılabilecek.

6 Eylül'de kuralar çekilecek

 DSİ kuraları 6 Eylül'de çekilecek. Kadro sayısının 4 katı aday mülakata davet edilecek. Adaylarda aranacak şartlar ise aşçılar için en az ilkokul mezunu olmak, aşçılık belgesine sahip olan ve 18 - 40 yaş arası olan adaylar müracaat edebilir.

 Elektrik teknikleri, elektrik teknisyeni lise ve dengi ve elektrik tesisat mezunu olmak, 18 - 35 yaş şartlarını sağlayan adaylar başvurabilecek.

Hidrolog mesleğinde ise 18 - 35 yaş arası olmak müracaat edebilecek.  Ayrıca B sınıfı ehliyete sahip lise ve dengi okul mezunu olması hidrolog adaylarında aranan nitelikler. Güvenlik görevlilerinde ise  18 - 35 yaş arası lise ve dengi okul mezunu olmak ve silahlı özel güvenlik kimlik kartına sahip olması gerekiyor.

Editör: TE Bilişim