Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ZTSO), önemli projelerinden Zonguldak Mobilya ve Dekorasyon Ticaret Merkezi’nin temelinin atılarak inşaatına başlandığı bildirildi.
ZTSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, yazılı basın açıklamasında, şunları kaydetti:
‘’Mobilyacılar Meslek Komitesi üyelerimizin talepleri doğrultusunda başlattığımız Zonguldak Mobilya ve Dekorasyon Ticaret Merkezi kurulması çalışmalarımızda çok önemli bir aşamaya geldik.
Bu gün temelini attığımız Ticaret Merkezimiz tamamlandığında, mahalle aralarında kentleşme baskısı altında dağınık olarak, lojistik imkânları sınırlı bir şekilde faaliyet gösteren üyelerimiz, modern bir çalışma ortamına kavuşacak, insanlarımız da rahat bir şekilde alışveriş yapma imkânına kavuşacak.
İlimizde yaşayan mevcut mobilya müşterileri dışarıya kaçmayacağı gibi, yakın çevreden müşterilerin gelmesi ile mobilya sektörümüz daha da büyüyecek. Yaklaşık yedi ay da tamamlanmasını ön gördüğümüz Zonguldak Mobilya ve Dekorasyon Ticaret Merkezimiz tamamlandığında; taban alanı 500 m2, kapalı alanı 2500 m2 olan 4,5 katlı 10 büyük mağaza, 7 adet küçük işyeri, 7 adet ofis, içerisinde yönetici odası, muhasebe, mescid ve ortak wc lerin olduğu 170 m2’lik bir yönetim ofisi olacaktır.
Projemizin gerçekleşmesinde katkıları olan  milletvekillerimize, valimize ve belediye başkanımıza teşekkür ediyorum.’’