Geçtiğimiz  akşam Zonguldak Devrek'in Çaydeğirmeni beldesinde faaliyete bulunan River Otel'de gerçekleştirilen ZONSİAD'ın düzenlemiş olduğu üye tanışma yemeğine Zonguldakdak'taki üyeler bir araya geldi.

Tanışma ve kaynaşma yemeğine ZONSİAD üyesi Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Çanakçılar Şirketler Grubu Hasan Tuzcuoğlu, Karaman Belediye Başkanı Servet Üstün,  başta olmak üzere çok sayıda iş insanı katıldı.

Tanışma ve kaynaşma yemeğinde konuşma yapan Zonguldak TSO başkanı ve aynı zamanda ZONSİAD üyesi Metin Demir şunları söyledi.

" Sivil toplum kuruluşlarının ne kadar önemli olduğunu ZONSİAD'ın sosyal, kültürel ve sanayi anlamında bölgemize kazanımlarına şahit olduk buda beni ziyadesiyle heyecanlandırdı.

ZONSİAD başkanımız Nejdet Tıskaoğlu'nun eve dönüş projesinin gibi bölgemize istihdam ve katma değer katan ve katacak olan bu projeye sadece iş insanları olarak değil Zonguldak halkı olarak ta destek vermelidir.

Ben özellikle Zonguldaklı sanayicilerimizi ve iş insanlarımızı ZONSİAD çatısı altında toplanmaya, güç birlikteliği yaparak güçlü bir Zonguldak lobisi oluşturmaya davet ediyorum"

Editör: TE Bilişim