Zonguldak’ta Turizmin gelişmesi için çalışmalarını sürdüren Zonguldaklı turizmci ve POYD İstanbul (Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Muhammet Cüntay, Zonguldak’a gelemeyenler için Google işbirliği ile Zonguldak’ın gezilebilecek ve görülmeye değer yerlerini görüntüledi.

Cüntay, kentin tarihi ve doğal güzelliklerinin yakında Google üzerinden gezilebilir olacağını duyurarak şu ifadeleri kullandı:
“Zonguldak Tanıtımı için değerli bir projeye imza attık.

Makro 360 Google Sokak Görünümü Ajansı kentimizin turizm potansiyelini ortaya çıkarmak için yaptığımız çalışmalara destek olmak amacıyla şehrimizdeydi...

Makro 360 farklı bölgelerde ciddi bir bütçeyle yapılan çalışmayı Zonguldak Turizm Platformu entegrasyonu ile kentimize armağan etti. Süremiz ölçüsünde yaptığımız çalışmalarda Tios Antik Kentini, Filyos Muslu arasındaki görmeye değer sahil aksını ve Fener Mahallesini ayrıntılı çalıştık.

Yakında bu bölgeler Google ile gezilebilir olacak.

Öncelikle bize bu jesti yapan Makro 360 ailesine kentimiz adına şükranlarımı sunarım. Ardından destek ve izinler için Valimiz Sn. Mustafa Tutulmaz, Vali Yardımcımız Sn. Nevzat Taşdan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Sn. Kemal Akçay ve Sn. Gülhan Çetin' e şahsım ve platform adına teşekkür ederim.”

Editör: TE Bilişim