Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle yaşanılan bu zor günlerde salgınla mücadele kapsamında solunum cihazı ihtiyaçlarına kayıtsız kalmayan, bu süreçten en az kayıpla çıkmanın yolunun birbirimizi desteklemekten, ihtiyaçları doğru tespit edip işbirliğimizi canlı tutmaktan geçtiğine inanan Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD) çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Serkan Duran duygularını “İnsan sağlığının her şeyden önemli ve öncelikli olduğu bilinciyle, ısrarla bu konuda öncü görevimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Sıkı tedbirler ve güçlü sağlık altyapımız sayesinde ülkece bugün normalleşme sürecini konuşuyor olsak da, her daim tedbirli olmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Başından itibaren salgınla mücadeleye gücümüzün yettiğince destek olduk, olmaya da devam edeceğiz.” sözleriyle ifade etti.

Bu ziyaretin ardından Tokat’a geçen Nejdet Tıskaoğlu, Serkan Duran ve Erkan Çakır, Tokat Valisi Ozan Balcı’yı ziyaret etti. Kendisine yine Duran’ın sponsorluğunda temin edilen 1 adet solunum cihazını takdim eden Tıskaoğlu ”Zonguldak’ımızı temsilen Milli Dayanışma Kampanyası’na göstermiş oldukları bu güzel katkı için Sayın Duran’a tüm hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyoruz. Bu birlik ve dayanışma ruhuyla en kısa sürede güzel günlere kavuşabilmek dileğiyle…” ifadelerini kullandı.