Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Misli. Com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'un içinde bulunduğu maddi sıkıntılar  hakkında çok önemli açıklamada bulundu. 

Zongudak Kömürspor'un içinde bulunduğu maddi sıkıntıları çözebilmek adına Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz başta olmak üzere milletvekilleri, Belediye başkanları ve Bürokrasilerin Zonguldak Kömürspor yönetimi ile bir araya gelmesi gerektiğini ifade eden Yavuzyılmaz, "Zonguldak Kömürspor’un nereye taşınabileceği ve ne kadarlık bir desteğe ihtiyacı olduğunu, mali portresinin ne olduğunu, hedeflerin ve vizyonların tüm sorunlarla birlikte masaya yatırılmasına ihtiyacı var" ifadelerine yer verdi. 

“Z. KÖMÜRSPOR’UN BİR MASAYA YATIRILMASINA İHTİYACI VAR”

Zonguldak Kömürspor için herkesin bir araya gelmesi gerektiğini belirten Yavuzyılmaz, “Vali beyin, Belediye başkanlarının, milletvekillerinin, Bürokrasilerin ve kulüp yöneticilerinin bir araya gelerek bir masada şeffaf bir şekilde ne olup ne bittiği konusunda bir araya gelmemiz gerekiyor. Özellikle Zonguldak Kömürspor’un nereye taşınabileceği ve ne kadarlık bir desteğe ihtiyacı olduğunu, mali portresinin ne olduğunu hedeflerin ve vizyonların tüm sorunlarla birlikte masaya yatırılmasına ihtiyacı var.
Bunun yapılması için tüm konun paydaşlarının bir araya gelmesi gerekli. Sadece ucundan tutarak dönem dönem çeşitli destekler vererek Zonguldak Kömürspor’un daha ileriye götürmenin çokta mümkün olmadığını görüyoruz. Bir araya gelmek Zonguldak Kömürspor’a bir şey kaybettirmez sadece kazandırır.” dedi.

Editör: TE Bilişim