Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, geçtiğimiz günlerde Zonguldak’a gelerek yeni stat için Bakacakkadı 100. Yıl tesislerinde incelemelerde bulunmuştu. 
Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Zonguldak’a yapılacak olan yeni stat hakkında konuştu. Tutulmaz, 100. Yıl tesislerinde Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun stat için 2 yer bakıldığını belirterek alternatif bir yer içinde tekrar görüşüleceğini ifade etti. 
Ayrıca Tutulmaz, yeni yapılacak olan stat için “Kesinleşen bir şey yok. Spor Bakanı, milletvekilleriyle istişare yaparak karar alacaktır diye düşünüyoruz. Stadı çevre iller Bartın ve Karabük’te kullanacaksa merkezi bir konumda olması fayda sağlar. Sadece Zonguldak kullanacaksa başka bir yer de düşünülebilir’’ diye konuştu.  
YENİ STAD İÇİN 2 YER BAKIYORUZ
Yeni stat için iki yer baktıklarını ifade eden Vali Mustafa Tutulmaz, ‘’Stadın yeriyle ilgili 100. yılda 2 yer bakıyoruz. Hem bakanın gezdiği hem de onun çaprazında bir alan var. Alternatif bir yer içinde tekrar görüşülecek. Kesinleşen bir şey yok. Bakan, milletvekilleriyle istişare yaparak karar alacaktır diye düşünüyorum. ‘’dedi.

Editör: TE Bilişim