Güneydoğu Anadolu Özel Eğitim Derneği’nin genel kurulu bugün gerçekleştirildi. Özel Eğitim Dernekleri Federasyonu Başkanı Umut Başoğlu’nun divan başkanlığı yaptığı genel kurulda Güneydoğu Anadolu Özel Eğitim Derneği (GÜNDER)’in yeni başkanı Mustafa Erzin oldu.

Başoğlu düzenlenen genel kurulda yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Gaziantep ilimizde Ticaret ve Sanayi odamızın toplantı salonunda  GÜNDER (Güneydoğu Anadolu Özel Eğitim Derneği)’mizin Genel Kurulu’nu gerçekleştirdik.

Konfederasyon Genel Başkanımız Sn. Yunus KILIÇ, Federasyon Genel Başkan Yardımcılarımız Sn. Yener DOĞRUER, Sn. Said ÖRNEK ve Sn. Bekir ASLAN ile birlikte katılım sağladığımız Genel Kurul’dan kaybedeni olmayan bir sonuçla çıkmaktan son derece mutluyuz. Bizleri Divan Başkanı olarak kabul ederek onur veren Başkan adaylarımıza ve delegelerimize teşekkürlerimi borç biliyorum.Bugüne kadar GÜNDER'in başkanlığını yapan Sn. Yener DOĞRUER ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz. Kongrede GÜNDER'in başkanı olarak seçilen Sn. Mustafa ERZİN ve yönetim kuruluna yeni görevlerinde başarılar diliyorum.”

Editör: TE Bilişim