Halk Eğitim Merkezi Müdürü Türkan Tuygar sosyal medya hesabından bir veda yazısı paylaşarak görevinden ayrıldığını açıkladı.

Tuygar, veda mesajında şu ifadeleri kullandı

“Uzun yıllardır görev yaptığım Halk Eğitimi Merkezinden bugün itibariyle ayrılıyorum. Öğretmenlik, Rehber Öğretmenlik ve Müdür Yardımcılığı görevlerinden sonra 2017 yılında Müdür olarak atandım Halk Eğitimi Merkezine…

 Bilgi, beceri ve tecrübelerimi paylaşarak görevimi en iyi şekilde yapmaya çalıştım. Merkez binamızda, mahallelerde, okullarda, kurum ve kuruluşlarda ihtiyaç duyulan kursları açtık. Yaptığımız çalışmalarla, sergilerimizle, etkinliklerimizle, sosyal sorumluluk projelerimizle kurumumuzu en iyi şekilde tanıttık. Birçok başarılı işe imza attık.

 Bu süreçte birlikte çalıştığım Müdür Yardımcılarımıza, Öğretmenlerimize, Usta Öğreticilerimize, Memurlarımıza, Yardımcı Personelimize, Kursiyerlerimize, İşbirliği yaptığımız Kamu Kurum ve Kuruluşlara, tüm paydaşlarımıza, Halk Eğitimin etkinlik-sergi ve bütün faaliyetlerini görünür kılan güzide basın temsilcilerimize yürekten teşekkür ediyorum.

 Sağlıkla, sevgiyle kalın…”

Editör: TE Bilişim