Karadeniz Bölgesi Teknik gezi ve tecrübe paylaşımı ziyaretleri kapsamında ziyaret edilen Samsun Lojistik Merkezi ziyaretine ; Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya, Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Cihat Yaban, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Taner Arslan ile Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odaları Akademik Danışmanı Doç.Dr.Ferdi Kesikoğlu katılım sağladı. 

Heyet, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Genel Sekreter Süleyman Karabük ve Lojistik Merkez yöneticiler tarafından karşılandı.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun Lojistik Merkezine neden ihtiyaç duyulduğunu, nasıl kurulduğunu ve işletme modelini detaylı bir şekilde anlattı. Murzioğlu, mevcut durumda merkezin tamamen dolduğunu, bekleyen çok miktarda talep olduğunu, talebi karşılamak için yeni binalar yaptıklarını ifade etti. ‘’Zonguldak’ta bir lojistik merkez kurulması fikrinin çok doğru bir fikir olduğunu belirten Murzioğlu, tecrübelerimizi sizinle paylaştığımız gibi süreçte teknik olarakta her türlü desteği vermeye hazırız’’ dedi

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, “ Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’ na teşekkür ederek, hafta sonu olmasına karşın zaman ayırıp bizleri kabul ettiniz. Samsun Lojistik Merkezi’nin kurulması ile ilgili tecrübelerinizi bizimle paylaştınız. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Sizlerden aldığımız bilgiler ve yerinde yaptığımız incelemeler bizim için yol gösterici olacak” dedi. Lojistik Merkezin gezilmesi ve fotoğraf çekiminin ardından ziyaret sona erdi.

Editör: TE Bilişim