Kariyer günleri etkinliğine Zonguldak Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Vakfı Başkanı Fikret Zaman, Zonguldak İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili Mustafa Uzundal, Çates Elektrik Üretim A.Ş İnsan Kaynakları Uzmanı Hasan Çakır Okul Müdürü Muhammet Yıldız ile birlikte elektrik bölümü öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Etkinliğe konuşmacı olarak katılan Nejdet Tıskaoğlu, öğrenciler ile bir araya gelerek başarılı olmak için “Çalışkan olun, dürüst olun, hedefli olun” dedi.
Elektrikçi bir babanın oğlu olarak sıfırdan dünyaya açılan kablo fabrikası kurduğundan bahseden Tıskaoğlu öğrencilere hedeflerini büyük tutmaları gerektiğini madende işçi olmayı değil en yüksekleri hedeflemesi gerektiklerini tavsiye etti.
Aynı okuldan mezun olan ve öğrencilik yıllarında öğretmenlerinin çok kızdığını ama bu günlere öğretmenlerinin kızmaları sayesinde geldiğini belirten Tıskaoğlu “Öğretmenlerimize çok kızdık belki sizlerde kızıyorsunuz ama bu günlere onlar sayesinde geldik. Keşke bize daha çok kızsalardı. Mutlaka yabancı dil öğrenin, yurt dışını gezin. Söz veriyorum en başarılı ve en istekli öğrencilerimizi Afrika’da bulunan fabrikamıza götüreceğim hayatta hep atılgan ve cesaretli olun. O zaman başarılı olursunuz” dedi.
Vakıf Başkanı Fikret Zaman kariyer günlerine katıldığı için Tıskaoğlu’na teşekkür plaketi takdim etti.
Ardından öğretmen ve öğrenciler ile birlikte elektrik bölümü atölyelerini gezdi bilgi aldı.
Etkinlik hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

Editör: TE Bilişim