Geçtiğimiz gün tacize uğradığını iddia eden ve "adalet istiyorum" diyen Büşra Sütçüoğlu’nun destek çağrısına Zonguldak İl Emniyet Müdürü Metin Turanlı’dan yanıt geldi.
Turanlı sosyal medya hesabı üzerinden Büşra Sütçoğlu’nu etiketliyerek
“Telefonunuza yüklenen “KADES” uygulamasını arkadaşlarınıza öğretmek ve anlatmanın dışında kullanmak durumunda kalmamanızı temenni ederim. @ZEM155 birimlerimiz konuyu takip etmeye devam edecek; geçmiş olsun.Siz “KADES”le güvende olun, onlara KODES yakışır.” dedi.

Genç Büşra Emniyet Müdürü’nün desteğinden dolayı teşekkürlerini ifade ederek:
“Kendisine teşekkür ediyorum. Zonguldak Il Emniyet Müdürü bugün ben ve arkadaşımla birebir görüştü. Şahıslara uzaklaştırma verildi. Hepinize teşekkür ederim bu daha bir başlangıçtı. Başardık arkadaşlar adalet bu sefer bizden yana. Lütfen savunduğunuz şeylerin peşinden gidin” ifadelerini kullandı.

Taciz olayını takip eden Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz’da Turanlı ile görüştüğünü belirterek
CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz’da yorum yaparak; “Yaşananlar nedeniyle çok üzgünüz. Zonguldak İl Emniyet Müdürümüz Sn. Metin Turanlı ile bugün telefonla görüştüm. Saldırganlara 90 gün uzaklaştırma kararı verildi. Tedbirler artırılıyor. Mahkeme süreci başlayacak. Her zaman gençlerimizin yanındayız. Konunun takipçisi olacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim