Türk Sağlık-Sen Zonguldak Şube Başkanı Arzu Kara Zonguldak Belediyesi Katlı Otoparkı’nın sağlık çalışanlarına ücretsiz tahsis edilmesi üzerine sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu.

Kara sağlık çalışanları derken sadece doktor ve hemşirelerin kast edildiğini ancak ebe, memur ve teknikerlerin bu sınıfta tutulmadığını belirterek Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’a tepki gösterdi.

Arzu Kara’nın paylaşımı şu şekilde:

“Zonguldak Belediyesi katlı otoparkı sağlık çalışanlarına ücretsiz tahsis etti.
Önce sevindik, sonra öğrendik ki belediye bu kararı sadece doktor ve hemşireler için almış .
Ebeler, sağlık memurları, sağlık tekniker ve teknisyenleri sağlık lisansiyerleri vb. sağlık meslek mensubu arkadaşlarımız yok sayılmış.
Merak ediyoruz bu dahiyane fikir kime ait. Kendisi de bir hekim olan ve sağlık hizmetlerinin ekip işi olduğunu bilmesi gereken Sayın Belediye Başkanı böyle bir karara nasıl imza attı .
Bu karara sağlık hizmetinin içinden gelen bir Belediye Başkanı imza atıyorsa vay halimize.
Karardan haberi yoksa onu da kendi düşünsün.
Salgınla mücadele eden sağlık çalışanlarını göz ardı etmek, çalışanlar arasında ayrım yapmak bir yöneticiye hele seçilmiş bir yöneticiye hiç yakışmıyor.
Salgın her geçen gün artıyor.
Daha dün Zonguldak vaka rekoru kırdı.
Bu günlerde sağlık çalışanlarına bu ayrımcılığımı reva görüyorsunuz.
Not: Bu konuyu görüşmek için belediye başkanımızdan 5 defa randevu talep ettim. Görüşemedim. Bu ayrı bir muamma. Ne yapalım? Derdimizi Marko  Paşa’ya mı anlatalım?”