Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD) Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, Z HABER’in çağrısı sonrası Uzun Mehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi’ne dört adet yüksek akımlı nasal oksijen cihazı bağışında bulundu.

Uzun Mehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzman Dr Murat Altuntaş, ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu’na bağışlardan dolayı teşekkür etti.

“BU BAĞIŞ DİĞERLERİNE ÖRNEK OLSUN”
Zonguldak’a vefa borcunu ödediğini söyleyen Nejdet Tıskaoğlu; “Yönetim kurulumuzun aldığı karar ile Zonguldak’taki hastanelerde kullanılmak üzere dört adet cihaz bağışında bulunuyoruz. Yaptığımız bu bağışın diğer Zonguldaklı hayırsever vatandaşlara örnek olmasını istiyorum. Cihazlarımız tüm Zonguldak halkına ve hastalara hayırlı olsun.” Diyerek cihaz alımına destek veren işadamlarına da teşekkür etti.

“HASTANE İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”
ZONSİAD’a bağışlarından dolayı teşekkür eden Uzun Mehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Murat Altuntaş, “Bilindiği üzere tüm dünyada ve ilimizde koronavirüs vakaları sürekli artıyor. Bugün bağışlanan cihazlar hastalarımız ve hastanemiz için çok önemli. Bu cihazların sayısının artırılması için diğer hayırseverlerin de bağış yapmasını bekliyoruz.” dedi.

Editör: TE Bilişim