-ÖZEL HABER-

Adalet ve Kalkınma Partisi Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun’un istifasının ardından kimin il başkanı olacağı merak ediliyor.

Konu ile ilgili Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar’ın yapmış olduğu “Parti içinde yapılan kulislerde öne çıkan bir isim var. Onu size söylersem il başkanını açıklamış olurum…Bu isim 'Ben adayım' diye ortaya çıkmamıştır ancak Tabandan bu isimle ilgili tavsiye vardır” açıklaması sonrası kulislerde hareketlilik yaşandı. Uçar'ın ifadelerinin adaylığını açıklamamış bir ismin il başkanı olacağı şeklinde yorumlanmasının yanlış olduğu ifade edildi.

Z HABER’e konuşan İl Başkan Vekili Ömer Gülay, Milletvekili Hamdi Uçar’ın dahi kimin il başkanı olacağını bilmediğini belirterek “Vekilimiz bir kişiyi kast etmemiştir. Temayülde biliyorsunuz isim yazılıyor. Bu herhangi bir arkadaşımızın ismi olabilir. Aday olduğunu açıklamış yada açıklamamış olabilir. Bir isim yok ancak varsa sürpriz olabilir demek istemiştir. İl Başkanının kim olacağının önümüzdeki hafta netleşmesini bekliyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim