Zonguldak’ta koronavirüs salgını nedeni ile Öğrencilerin, öğretmenlerin ve tüm çalışanların sağlığı için okullara öğrenciler dışında kimse alınmayacağı belirtildi. Basın ve velilerin okullara alınmayacağı belirtilirken valilikten basın kuruluşlarına gönderilen açıklama şu şekilde:
‘’21 Eylül Pazartesi günü “Okullarda yüz yüze eğitimin ilk günü” haberleri için basından okullarda çekim talepleri gelmektedir.  
Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve tüm çalışanlarımızın sağlığı için velilerimizin dahi sınıflara alınmaması hassasiyetinin gösterildiği bu süreçte basın mensuplarının bu taleplerini karşılamamız mümkün değildir.  
Çekim izni isteyen basın mensuplarının hassasiyetlerini rica ederek, 
 “Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve tüm çalışanlarımızın sağlığı için sizleri okullarımıza alamayacağız. Bu süreçte bizlere vereceğiniz büyük destek sosyal mesafe ve hijyen tedbirlerimizin uygulanmasına göstereceğiniz hassasiyet olacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Haberleriniz için görüntü ve fotoğraf servisi, İl Müdürlüğümüzün Basın Birimi tarafından gerçekleştirilecektir.

Editör: TE Bilişim