-Özel Haber-

İddialara göre 467 evler ilkokulunda müdür olarak görev yapan Cemal Metin okul aidatı adı altında öğrenci velilerinden usulsüz bir şekilde para toplamaya başladı.
Müdür Cemal Metin aidat adı altında ödemelerini yapmayan öğrencilerin işlemlerini yapmayarak ödemeler için de kendi banka hesap bilgilerini verince velilerden biri durumdan şüphelendi.

Okuldan çocuğunun kaydını almak isteyen Alpay Usta, Z HABER’e konuşarak Müdür Cemal Metin’in “400 TL borcun var ödemezsen kaydını aldırmam” demesi üzerine hesap bilgileri ve makbuz istedi. Alpay Usta Müdür Cemal Metin’in makbuz veremeyeceğini ifade etmesi ve ödeme yapılmadan çocuğun kaydını alamayacağını belirtince polis ekiplerine haber verdi.

Polis kontrolünde çocuğunun kaydını okuldan alabildiğini ifade eden Usta konuyu Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne de taşıyarak konu ile ilgili soruşturma başlatılmasını istedi.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kendi hesabını vererek öğrenci velilerinden ücret istediği iddia edilen 467 Evler İlkokulu Müdürü Cemal Metin adına soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Editör: TE Bilişim