Kent Konseyi seçimi sonrası Türk Hava Kurumu’na atanan Nihat Aygün son zamanlarda hakkında çıkan haberler sonrası sessizliğini bozdu.

Aygün Türk Hava Kurumu Zonguldak Şube Başkanı olarak basın mensupları ile bir araya geldi.

Atanması ile ilgili merak edilenleri yanıtlayan Aygün açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Türk Hava Kurumuna bismillah dedik girdik. 3 gün önce Ankara heyeti tarafından buraya atanarak geldim. Zonguldak'a hayırlı olsun. Başkan olarak burada bir makam, bir masamız bile yok. Geçmişte şartlar ne olursa olsun eski başkanlara teşekkür ediyorum. Zonguldak’ta THK’yı hak ettiği yere taşıyacağız. Kızılay başkanlığına geldiğimde gördünüz Kızılay ayağa kalktı. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır. Kızılay gibi THK’yı da ayağa kaldıracağız. Pilot ve paraşüt eğitimlerimiz var Türkiye'nin çeşitli yerlerinde bu eğitimleri Zonguldak'a da getireceğiz. Zonguldak bu anlamda sayılı şehirlerden biri olacak. Ben maaşlı çalışmadım, ticaret yapmadım Zonguldak'ta hayır sever insanlar çok, onlara da teşekkür ediyorum. Kızılay'ı bu şekilde onların desteğiyle ayağa kaldırdık. THK’yı da bu şekilde ayağa kaldıracağız.

Basında lehte aleyhte hakkımda yazılıyor. Kimileri belden aşağı iftiralar atarak birilerinin önünü kesmeye çalışıyorlar. Bunu yapanları hem kınıyorum hem de Zonguldak adına üzülüyorum. Kavgayla dövüşle değil ama adalet önünde hepsiyle hesaplaşacağız bundan sonra. Kızılay'a da atama ile başkan olmuştum. Bir bayrama 10 gün kalaydı, şimdi de THK’ya da kurban bayramına 10 gün kala atandım. Kızılay'da da çalıştık. THK’da çalışacağız. “

Editör: TE Bilişim