Avukatıyla bugün bir görüşme yapan Halkınsesi Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mustafa Özdemir, kendisine yöneltilen iddiaları yanıtlamayı bile zül saydığını söyledi.

Tutukluğunun kaldırılma istemi Bartın Sulh Ceza Hâkimliğince de reddedilen Mustafa Özdemir dün avukatı ile bir görüşme yaptı. Sağlığının son derece yerinde olduğunu söyleyen Özdemir kendisine yöneltilen suçlamaları yanıtlamayı bile zül saydığını söyledi. Özdemir avukatına, “Olaya adı karışan A.K.’nin babası yakın arkadaşımdır. Kendisi adeta elimde büyümüş bir çocuktur. Ona yapılacak bir kötülüğü evladıma yapılmış sayarım, insan kendi evladına böyle bir kötülük yapar mı? Bu konuda bana yönelen sorulara cevap vermek zorunda kalmak bile, beni, son derece üzüyor. Adaletin er geç tecelli edeceğine inanıyorum” dedi.

KENDİSİNE PEK ÇOK KEZ BÖYLE BİR ŞEY YAPMAMASINI TELKİN ETTİM
A.K. ile bir gün önce tesadüfen görüştüklerini söyleyen Özdemir, “Adliye’ye bir evrak vermek üzere giderken tesadüfen önüme çıktı. Aracıma aldım. İş konusunda çok sıkıntılı olduğunu, belediye önünde eylem yapacağını söyledi. Ben kendisine böyle bir şey yapmaması gerektiğini sıkı sıkı tembih ettim. Daha önce de başkalarının yanında da aynı sözleri söyledi. Kendisine bu konuda ne gibi telkinler yaptığımın onlarca tanığı var. Sonra ayakkabılarının yırtık olduğunu söyleyerek benden para istedi. Ben de şu an üzerimde para olmadığını yarın gelip almasını söyledim. Ertesi gün de geldi 50 lira verdim. O da bu para ile benzin alıp eylemini yapmış ” dedi.

ADALETİN ER YA DA GEÇ TECELLİ EDECEĞİNE İNANIYORUM
Kendini seven herkese selam da gönderen Özdemir, “Beni sevenlerin tutuklanmama çok üzüldüğünü biliyorum. Hiç kimse üzülmesin. Her zaman yanımda duran arkadaşlarımın, dostlarımın boyunlarını önlerine eğmelerini gerektirecek en küçük bir hareketim olmadı. Böyle iddialarla karşı karşıya kalmak beni de üzüyor ama bugünler de geçecek. Moralimi diri tutmaya çalışıyorum. Adaletin er ya da geç tecelli edeceğine inanıyorum. Tüm dostlarıma çok selam söyleyin. Bu sürecin fazla uzayacağını düşünmüyorum. Dostlarımla er ya da geç buluşacak, temiz toplum için verdiğimiz mücadeleye kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim