Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, AK Parti eski Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan ile görüşmeleri sonrası hakkında çıkan iddiaları yanıtladı.

Çağlayan’la görüşmesinin “Hem görevden aldırdı hem görüşüyor” şeklinde yorumlanmasına karşılık başkan Alan şu ifadeleri kullandı:
“Biri bir şey biliyorsa belediyemize zarar verdiğimizi düşünüyorsa, bununla ilgili bilgileri varsa bunu basın yoluyla açıklamaktansa, kim ne biliyorsa herkes adliye binamızın yerini biliyor. Biz adalete sonsuz güveniyoruz. Bizler devlet adına burada işler yapıyoruz. Halkımızın oylarıyla Zonguldaklı insanımıza nasıl en iyi şekilde hizmet sunarız diye düşünüyoruz. Bu iftiraları ciddiye almıyorum. Ben Zonguldak’ta daha önce böyle bir tarz görmedim, bu tarz Zonguldak’a yakışmıyor. Bu şekilde iftira ve karalamaları ciddiye almıyorum.

Mustafa Çağlayan bizim eski çalışma arkadaşımız. Seçim zamanı beraber yol yürüdüğümüz kardeşimiz. Bizim Mustafa Çağlayanla görüşmemizden kim rahatsız oluyorsa olabilir, bu beni hiç ilgilendirmiyor. Bizim hiçbir partilimizle görev alsın ya da almasın partimize üye olan bir dava arkadaşımızla bile hiçbir şekilde aramızda ne kan davası var ne de namus meselesi var. Çok güzel laf vardır; barışmasını bilmeyen kavga etmeyecek. Biz hiçbir zaman kavga etmedik. Bu bizim aile içi meselelerimiz. Mustafa Çağlayan’la sürekli görüşüyoruz, bundan önce de görüştük, bundan sonra da görüşeceğiz.”