Misli. Com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, şehit madenci forması alarak destek olan Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, İl Milli Eğitim Müdür yardımcıları ve şube müdürlerine teşekkür ziyaretinde bulundu.

TOSUN, ELMAS'I ÜST LİGLERDE GÖRMEK İSTİYORUZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, "Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner'i makamında ağırlayıp, bundan sonraki süreçte de kalplerinin Zonguldak Spor ile olduğunu, kulüp formalarını büyük bir heyecanla satın aldıklarını, Zonguldak Kömürspor’u üst liglerde görmeyi canı gönülden istediklerini, gerek alt yapılanmasında, gerek taraftar olarak tüm faaliyetlerinde takımlarının destekçisi olacaklarını, formalarını giymekten büyük gurur duyduklarını, Milli eğitim Camiası olarak Zonguldak’ın değerlerine her zaman sahip çıkacaklarını, Zonguldak Kömürspor’un da bu şehrin değerlerinden birisi olduğunu"ifade etti.

CANER Z. KÖMÜRSPOR'U ÇOK GZEL GÜNLER BEKLİYOR
Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri tarafından ilgilerine teşekkür eden Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, "ilerleyen günlerde Zonguldak Kömürspor'umuzu çok güzel günler bekliyor. Milli Eğitim Kadrolarını Zonguldak Kömürspor maçlarında görmenin onlara ayrı bir motivasyon sağlayacağını" söyledi.

Editör: TE Bilişim