Merkez Hakem Kurulu (MHK), Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 1. Grup’ta 15. Hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemleri açıkladı. 

Şampiyonluk mücadelesi veren Kdz. Ereğli Belediyespor, Pazar günü  deplasmanda saat 14:00’da Beyköy Belediyespor ile karşılaşacak.

Şampiyonluk hedefinden uzaklaşan Devrek Belediyespor ise Pazar günü evinde saat 14:00’da Çilimli Belediyespor ile karşı karşıya gelecekken, kümede kalma mücadelesi veren Kilimli Belediyespor ise Pazar günü saat 14:00’da deplasmanda Bakırköyspor ile karşılaşacak.

MHK tarafından yapılan atamaya göre,  Beyköy Belediyespor ile Kdz. Ereğli Belediyespor arasında oynanacak olan müsabakayı Ankara Bölgesel Hakemi Tuncay Sağlam yönetecek. Sağlam’ın yardımcılığını ise Alican Ergincan ve Ali Şehin yapacak. Müsabakada dördüncü hakem olarak Mehmetcan Ölmez alacak.

Devrek Belediyespor ile Çilimli Belediyespor arasındaki müsabakayı ise İstanbul doğumlu Ankara Bölgesinden Bölgesel Muhammed Mehmetcan Söylemez yönetecek. Söylemez’in yardımcılıklarını ise Türker Özer ve Selim Göksü yapacak. Müsababakada Giray Şaylan ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Bakırköyspor ile Kilimli Belediyespor arasındaki karşılaşmayı  Balıkesir Bölgesinden Bölgesel Muhammed Taha Onat yönetecek. Onat’ın yardımcılıklarını ise Derya Şanlıtürk ve Keremşah Balbay yapacak. Dördüncü hakem de Furkan Işık olarak belirlendi.

Editör: TE Bilişim