Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Çan Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü İŞKUR tarafından yayınladığı ilanla daimi kamu personeli alımı yapacağını ilan etti. Türkiye genelinden başvuru kabul edilecek. Daimi alım genel şartları adayların erişimine açıldı.

İŞKUR daimi kamu personeli alımı ilanı yayınladı. Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Çan Linyitleri İşletme Müdürlüğü kamu personeli alımı yaparak istihdam yapılacak. Başvurular ilanın yayınlandığı İş Kurumu tarafından internet ortamında alınacak.

En az önlisans mezunu adaylar 00005771058 iş ilan numarası ile başvurularını internet ortamında 27 Kasım 2020 tarihi bitimine kadar yapabilecekler.

ÖZEL ŞARTLAR

6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği bakımından Çok Tehlikeli sınıfına tabi Madencilik yapan işletme kapsamındadır. Deneyim süresi 2 ay olup; imzalanan TİS hükümlerinde yazılı olan Sosyal haklara tabidir.

Önlisans Programlarının; Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Teknolojisi, Bilgisayar Operatörlüğü, Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon, Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayar Operatörlüğü ve Teknikerliği, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama bölümlerinden mezun olmak.

Adaylara yazılı tebligat yapılmayacak olup; işe alım süreci hakkındaki tüm duyuruları kurumun internet sitesinden takip edilmesi istenmiştir. EKPSS Puanı, Engel Durumunu Belgeleyen En Az %40 Oranlı Sağlık Kurulu Raporuna sahip olmak. Engelli kamu personeli alımı olarak ilan edilmiş olup Çanakkale şehrine istihdam yapılacak.

EKPSS’ye tabi ilanlara başvuranların puan üstünlüğüne ve öncelikli adayların ise eski tarihli belgelerden başlanmak suretiyle öncelik belge tarihlerine göre açık iş sayısının dörder katı olarak oluşturulan nihai listeler sınav yapılmak üzere talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna gönderilir.

Kaynak: isilanlarikariyer

Editör: TE Bilişim