Zonguldak’ta Kızılay yöneticisi olduğu öğrenilen şahsın Ramazan ayı adına gerçekleştirdiği yardımları ve yardım ettiği kişileri sosyal medya hesabından paylaşması tepkilere neden oldu.
Gönül kapılarının sonuna kadar açık olduğu Ramazan ayında; sivil toplum kuruluşları, yardım dernekleri ve yardımsever vatandaşlar ihtiyaç sahiplerinin eksiklerini gidermeye, onlara maddi ve manevi olarak yardımda bulunmaya devam ediyorlar.
“İHTİYAÇ SAHİPLERİ RENCİDE EDİLDİ”
“Sağ elin verdiğini sol el görmesin” hadisine uyarak yapılan bu yardımlar ihtiyaç sahiplerini mutlu ediyor. Kimsenin haberi olmadan, yalnızca ‘yardım eden ve ihtiyaç sahibinin’ bildiği bu yardımların aksine Zonguldak’ta bir sivil toplum kuruluşu yöneticisi yaptığı yardımları sosyal medya hesabından, ihtiyaç sahibi vatandaşları da alenen sergileyerek paylaştı. 
Söz konusu yöneticinin bu paylaşımı büyük tepkilere neden olurken, ihtiyaç sahiplerinin rencide edildiği belirtildi.
‘ŞOV’ VE ‘REKLAM’ TEPKİSİ
Kızılay’da İl Yöneticisi, Kuran kursu hocası ve Diyanet-Sen Kadın Kolları Temsilcisi olduğu öğrenilen bu şahsın yaptığı yardımların fotoğraflarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşması bazı vatandaşlar tarafından ‘şov’ olarak nitelendirilirken, bazı vatandaşlar tarafından ise ‘kendi reklamını yapıyor’ yorumlarına neden oldu.

Editör: TE Bilişim