Emen mesajında; 8’inci Olağan Genel Kurulu'nun KGD için yeni bir başlangıç olarak kabul edildiğini belirterek, “Çalışmalarımıza büyük bir heyecanla başladığımızı ve kararlılıkla sürdüreceğimizi kamuoyuna duyuruyoruz.” dedi.

Mesaj şöyle;

“2003 yılında gazetecileri güçlü ilkeler etrafında bir araya getirmek için ve Zonguldak'ta mesleki örgütlenmedeki derin boşluklar nedeniyle kurulan Karaelmas Gazeteciler Derneğimizin (KGD) 8’inci Olağan Genel Kurulu’nu 27 Nisan 2022 tarihinde, ilk kez iki liste halinde tamamladık.

Derneğimizin Kuruluşunda yer alan, bugüne kadar yönetim kurullarında görev yapan, katkı, destek ve güç veren tüm üyelerimize saygılarımızı sunuyor, teşekkür ediyoruz.

Kuruluşundan kısa süre sonra etkinlikleri, eğitim çalışmaları ve ilkeli duruşuyla kamuoyunun takdirini ve saygınlığını kazanan Karaelmas Gazeteciler Derneği’nin 8’inci Olağan Genel Kurulu’nda verilen tüm mesajları önemli ve yol gösterici buluyoruz.

Seçilen Yönetim Kurulu üyeleri olarak 8. Olağan Genel Kurulumuzu, KGD için yeni bir dönemin başlangıcı kabul ediyor, Genel Kurulda değerli görüşlerini paylaşan üyelerimizin önerilerini de dikkate alarak çalışmalarımıza büyük bir heyecanla başladığımızı ve kararlılıkla sürdüreceğimizi kamuoyuna duyuruyoruz.

Genel Kurulumuzda aday olan değerli meslektaşımız Ergin Özkul ve listesinde yer alan tüm meslektaşlarımıza, Genel Kurulumuza katılan-katılamayan tüm üyelerimize, paylaştıkları değerli fikir ve önerileriyle katkı sağlayan üyelerimize, Genel Kurulun sağlıklı ve sağduyu içinde tamamlanmasında başarıyla görev yapan Divan Kurulu Başkanı Turhan Oral ile Divan Kurulu üyelerine, destek verenlere, ziyaret ederek, arayarak tebriklerini ileten herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

Editör: TE Bilişim