ATV'de yayınlanan Esra Erol'da Sakarya'da yaşayan Gülay Pazarlı ve onun iddiaları yer almıştı. Ancak Türkiye o günden beri yayına bağlanarak aldatma iddialarını yalanlayan Fehmi Pazarlı’nın;  "Öncelikle kestane balının diyarı Zonguldak'tan selamlar" şeklindeki sözleriyle eğleniyor. Esra Erol'da, canlı bağlantı sırasında yaşananlar sosyal medyada gündem oldu. Eşini aldattığı öne sürülen kişinin "Öncelikle kestane balının diyarı Zonguldak'tan selamlar" diyerek başlaması, kısa sürede Twitter'da en çok konuşulanlar arasına girmişti.

KESTANE BALINA SÜPER REKLAM OLDU
Sıradan bir boşanma tartışması yaşanacakken; “Öncelikle kestane balının diyarı Zonguldak'tan selamlar" sözü hepsinin önüne geçti. Zonguldak Ve Zonguldak’tan sonra yeniden adından bahsettirmeyi başardı. Yıllardan beri kestane balını yeterince anlatamayan Zonguldaklı üreticiler ise maddi karşılığı hesaplanamayan reklamdan memnun. Balcılar;” Öncelikle kestane balının diyarı Zonguldak'tan selamlar" sözünün yıllardır anlatamadıkları kestane balına rağbetin arttıracağını düşünüyor.

Z HABER’e konuşan ve ismini vermek istemeyen bir balcı; “Biz yıllardan beri bölgemizin kestane ormanlarında yetişen balın sağlık açısından ne kadar faydalı olduğunu anlatmaya çalışıyoruz. ZAYBİR aracılığı ile de pek çok çalışma yapıldı. Fuarlara katıldık. Ama istediğimiz reklamı yapamadık. Böyle olmasını istemezdin. Bir boşanma tartışması ile gündeme gelmesi çok istediğimiz bir olay olmaz. Ama adam reklamın en büyüğünü yaptı. Aile içi tartışmalar onları ilgilendirir ama biz balcılar olarak kendisine teşekkür etmeliyiz. Kestane balına talebin artacağını düşünüyoruz. Endişemiz Ankara ve İstanbul gibi şehirlerde Zonguldak kestane balı diye stılan her bala güvenmesinler” diye konuştu.

Aslen taksicilik ve arıcılıkla meşgul olan Fehmi Pazarlı ise sözünün hiç beklemediği şekilde ilgi görmesinden memnun.

Editör: TE Bilişim