Zonguldak Spor Basket 67 Kulübü Başkanı Kanat Tan ve eşi Selin Tan, evlatları Aras Tan adına geçtiğimiz yıl Tema vakfına 10 adet fidan hediye etmiştiler.
Kanat-Selin Tan çifti şimdi ise Aras Tan’ın adına Omurilik Felçliler Derneğine evlatları adına akülü sandalye desteğinde bulundular.  
Kanat-Selin Tan çifti evlatları adına TEMA’ya 10 adet fidan ve Omurilik Felçliler Derneğine akülü sandalye bağışında bulunması nedeniyle tüm çiftlere örnek olmaya devam ederken, alkışı da fazlasıyla hakkettiler.  
Aras Tan adına Omurilik Felçliler Derneği'ne akülü sandalye bağışında bulunduklarını belirten Zonguldak Spor Basket 67 Kulübü Başkanı Kanat Tan, “Aras Tan’ın adına geçtiğimiz yıl Tema Vakfına 10 adet fidan bağışı yapmıştık. Şimdi ise Aras Tan’ın adına doğaya katkıda bulunmak, hem de akülü sandalye destek ve farkındalık yaratmak  için gerçekleştirdik. Tüm dostlarımızın, Omurilik Felçliler Derneğine destek olmasını rica ediyoruz. Yönetim kurulu başkanı Semra hanım ve kurum müdürü Fatih beye ayrıca teşekkür ederiz.”dedi.

Editör: TE Bilişim