Zonguldak Nostalji Editörü Yüksel Yıldırım Uğur Mumcu Kavşağı ve terminal arasında yağmurlu havalarda sığınabilecek hiçbir yer olmadığını belirterek çağrıda bulundu.

Geçtiğimiz gün basında yer alan fotoğrafları paylaşarak “Sağanak yağmurda hiç bir yere kaçma şansınız yok. Sığınacağınız bir saçak yok. Benim gibi her gün yaya olarak kullananlar için böyle havalarda sucuk gibi ıslanmanın keyfini çıkaranların yolu bu yol” dedi.

Yıldırım “Yol üzerinde bir durak veya bir saçak yapılsa da vatandaşlar ıslanmasa” diyerek şu ifadeleri kullandı

Zonguldak Milli Egemenlik Caddesi'nin Terminal ile Uğur Mumcu Kavşağı arasındaki yaklaşık 500-600 m'lik güzergahı. Bu ara yol şimdi biraz daha işlek. Uzun Mehmet Camisi ve parkına giden yaya vatandaşlar bu yolu kullanılıyor...

Daha öncede bu yolda sağanak yağmura yakalanmanın keyfini yazmıştım... Şehirlerarası gelen-giden yolcuların da yaya kullandıkları yol.

İHA muhabiri bu güzel fotoğrafları yakalamış... Sağanak yağmurda hiç bir yere kaçma şansınız yok. Sığınacağınız bir saçak yok. Benim gibi her gün yaya olarak kullananlar için böyle havalarda sucuk gibi ıslanmanın keyfini çıkaranların yolu bu yol... Sepkenli havalarda şemsiye bile işe yaramıyor.

Eve dönüş yolu olarak ıslanmak güzel de. İşe geliş zamanı sucuk gibi ıslanmak güzel olmuyor. Hadi ben alıştım, bir durak, bir saçak olsa da gelip-giden vatandaşlar sucuk gibi ıslanmasa"

Editör: TE Bilişim