Rahatsızlığı nedeniyle İzmir’de tedavi gören Zonguldak Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Sekreteri Hüseyin Kolçak ile Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt buluştu.

Depremzedelere yardım için İzmir’e giden Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt Hüseyin Kolçak’ı da unutmadı.

Kolçak, ameliyat sonrası ziyaretleri anlatarak birçok seveni ile birlikte Çetin Bozkurt’un ziyaretini şu sözlerle anlattı:

“Perşembe günü Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde karaciğerim üzerinde yapılan operasyonla karaciğerime ve vücuduma enjekte edilen yeni ilacın yan etkileri Cumartesi sabahına kadar fiziki anlamda beni oldukça yordu ve zorladı.

Cumartesi günü öğleden sonra kendimi biraz iyi hissetmeye başlayınca son 2‐3 gündür arayan dostlara geri dönüş yapmaya başlamışken Devrek Belediye Başkanı'mız Sayın Çetin Bozkurt'un yardımcılığını ve danışmanlığını yapan sevgili kardeşim Raif Kabasakal'ı aradım. Kendisi beni bir akşam önce aramış ama yukarıda da açıkladığım gibi hiç bir telefona bakamamıştım.

Raif kardeşim İźmir'de, üstelikte Bayraklı'da olduklarını ve müsaitsem ziyaret etmek istediklerini söyleyince istedikleri zaman gelebileceklerini ve büyük bir memnuniyet duyacağımızı söyledim.

Telefonu kapatıp başkanımızı beklemeye başlamışken aradan daha 5‐10 dakika geçmeden telefonumda Çaydeğirmeni Burhanoğlu Köyü Muhtarımız ve eski mesai kardeşlerimizden Özcan Karabağlı'nın aradığını görerek telefonu açtığımda, sevgili muhtarımda yanında yine birlikte nakliyat servisinde ortaklaşa çalıştığımız Temmuz ayındaki çiçeği burnunda yeni emeklilerimizden Zeki Demiroğlu ile beraber yarım saat kadar sonra müsaitsem bir kaç dakikalığına da olsa ziyaret etmek istediklerini söyleyince " bugün kabul günüm, ne demek buyurun " diyerek davet ettim.

Önce Kozlu Müessesemizde yıllarca beraber çalıştığımız, acı tatlı beraber birçok günü birlikte yaşadığımız Özcan Karabağlı ve Zeki Demiroğlu kardeşlerim geldiler.

Hemen peşlerine de Devrek Belediye Başkanı'mız Sayın Çetin Bozkurt ve Raif Kabasakal kardeşim evimizi şereflendirdiler.

Moralimize moral katarak kendi sürdürdüğüm sağlık mücadeleme güç kattılar.

Sayın Başkanımız Çetin Bozkurt ve ekibi İzmir'deki depremzede kardeşlerimize Devrek halkımızın içten gelen dayanışma duyguları ile kendi aralarında topladıkları ve gönderdikleri yardım malzemelerini teslim etmeye gelmişken bizi de unutmayarak yoğun programlarına rağmen ziyaretimize geldiler.

Sevgili muhtarım ve kardeşlerim Özcan ve Zeki ise Aydın bölgesine bir iş ve ziyaret yolculuğuna çıkmışken onlar da rotalarını bizim için değiştirerek evimize ve gönlümüze ayrı bir mutluluk verdiler.

Birbirinden tamamen evimizde sonuçlanarak hepimiz içinde ayrı bir sürpriz havası ve memleket özlemimizi de gideren bu ziyaretleri için Devrek Belediye Başkanı'mız Sayın Çetin Bozkurt'a, yardımcısı Sayın Raif Kabasakal'a, Burhanoğlu Köyü'müzün genç, çalışkan muhtarı Özcan Karabağlı'ya ve Zeki Demiroğlu Şefime bizim için çok önemli ve değerli ziyaretleri için kendim ve ailem adına çok teşekkür ederiz. Ayaklarınıza, yüreklerinize sağlık. Bundan sonraki halkımıza ve ülkemize yapacağınız hizmet çalışmalarında başarılar dileriz.”