Zonguldak'ta, gece saatlerinde etkili olan sağanak yağmur nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, bazı iş yerlerini su bastı.
Kentte, saat 23.00 sıralarında gök gürültüsüyle birlikte şiddetli yağmur etkili oldu. Yaklaşık 2 saat süren yağmur nedeniyle, Gazipaşa, Uzunmehmet ve Liman Caddeleri ile Atatürk Devlet Hastanesi'nin önündeki caddede rögar kapaklarının tıkanmasıyla göletler oluştu. Araçlar, suyla kaplı yollarda güçlükle ilerledi. Yağmurla birlikte etkili olan rüzgar nedeniyle bazı sokaklarda devrilen ağaçlar yolları kapattı. Alt yapı çalışmalarının devam ettiği Doktorlar sokağında bazı iş yerlerini su bastı. Vatandaşlar, suları kendi imkanlarıyla boşaltmaya çalışırken, Zonguldak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de iş makineleriyle birlikte tıkanan rögarları açmak için çalışma yaptı.
İş yerine giren suyu boşaltan Tugay Özkan, her yağmur aynı sorunu yaşadıklarını söyleyerek, "Hep böyle sorunlar yaşıyoruz. Şehrin alt yapısı yok. Her sene yaz kış hiç fark etmiyor. Yağmur yağınca aynı sorunu yaşıyoruz." dedi.

Editör: TE Bilişim