FOX TV'de yayınlanan Kanunsuz Topraklar 1. bölümü yayınlandı ve büyük ilgi gördü.

1939 Türkiye'sinde Zonguldak’ta yaşanan olayları konu alan Kanunsuz Topraklar 1. bölümde Davut ve Gülfem'in fırtınalı aşkını konu aldı.
Zülküf Yücel'in senaryosunu yazdığı dizi yönetmenliğini Faruk Teber yapıyor. Uğur Güneş, Esra Bilgiç, Necip Memili, Kaan Taşaner ve Murat Daltaban dizinin başrollerini paylaşıyor. 

Kanunsuz Topraklar 1. bölüm full, tek parça izle | FOX TV Kanunsuz  Topraklar ilk bölüm canlı

DİZİNİN KONUSU
1939 senesi, Zonguldak. Şehrin kömür madenlerinden birinde babası ve kardeşleriyle maden işçiliği yapan Davut, anası ve 6 yaşındaki küçük kardeşiyle mütevazı bir hayat sürmektedir.
Gündüz vardiyasını devraldıkları bir sabah çalıştıkları madende meydana gelen bir göçükle birlikte 9 kişi hayatını kaybeder. Aralarında Davut'un babası da vardır.
Giden canların sorumlusu madenin sahibi olan Malik Bey'dir. Çünkü Davut'un bütün uyarılarına rağmen önlem almamıştır.
Kızları Gülfem, Behice ve Fikriye'yle zengin bir hayat yaşayan Malik Bey suçlamalardan kolaylıkla sıyrılınca Davut adaleti kendi sağlamaya karar vererek harekete geçer.

Kanunsuz Topraklar 1. bölüm full izle, 29 Eylül 2021 Kanunsuz Topraklar ilk  bölüm tek parça izle, Uğur Güneş, Esra Bilgiç, Necip Memili

ÇOCUK İŞÇİLER VE MÜKELLEFİYET DÖNEMİ
Dizinin ilk bölümünde madene giriş, yer altı ve çocuk işçi sahneleri mükellefiyet döneminde maden ocaklarındaki çalışma şartlarını anımsattı.
Kelebeğin Rüyası filminin sahnelerini de anımsatan görüntüler izleyenler tarafından büyük beğeni kazandı. 

ZONGULDAKLILAR İLGİYLE İZLEDİ
Zonguldak’ın geçmiş güzel ve zor günlerinin harmanlandığı sahneleri ile dikkat çeken diziyi ilgiyle izleyen pek çok Zonguldaklı sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla beğenilerini dile getirdiler.

Kanunsuz Topraklar 1. Bölüm Basın Özeti ve Görselleri - Haberler Ankara