-Özel Haber-

Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nin tek tıbbi onkoloji uzmanı Prof. Dr. Hüseyin Engin’in istifasının ardından Atatürk Devlet Hastanesi’nde tek tıbbı onkolog olarak çalışan Uzm. Dr. Sema Türker de ayrılma kararı aldı.

Konu ile ilgili kanser hastaları mağduriyet yaşarken Milletvekili Hamdi Uçar yaşanan sorunun Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iletilip iletilmeyeceği konusunda Z HABER’in sorularını yanıtladı
Uçar konunun Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iletilmesine gerek olmadığını Sağlık Bakanlığı tarafından Haziran ayı içerisinde atama yapılacağını belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Bu konuyu zaten Sağlık Bakanımız biliyor. Haziran ayı içerisinde kura çekilecek ve atama yapılacak. Eğer Zonguldak’a atama yapılmazsa konuyu yeniden tartışabiliriz. Bu konu şimdilik Cumhurbaşkanımıza açılacak bir konu değil. Cumhurbaşkanımız cami açılışını yapacak ve uzun süredir hasretle beklediğimiz Filyos Limanı’nı ziyaret edecek.  Konunun takipçisiyiz. Hastanedeki eksikliği bizzat Sağlık Bakanımız da takip ediyor. Önümüzdeki süreçte hastanemize onkolog atanmasını bekliyoruz.”

Editör: TE Bilişim