CHP Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Merve Kır'ın 25 Kasım’da yapmış olduğu açıklamanın ardından Zonguldaklı Gazeteci ve program sunucusu Cem Küçük’ün 'skandal sözler' başlığında köşe yazısına taşımasının ardından Merve Kır da sessizliğini bozdu

Cem Küçük'ün "CHP Kadın Kolları İl Başkanı Merve Kır "pandemi sürecinde ensest arttı" diyor. Özellikle Çaycuma ilçesinin Perşembe beldesinde ve Zonguldak merkezde ensestte artış var diyor. İnsanda biraz utanma olur. Türk aile yapısına böyle hakaret olur mu, böyle genelleme olur mu?
Bakalım CHP Genel Merkezi Merve Kır’ın ifadesine tepki gösterecek mi? Yoksa kafasını kuma mı gömecek? " ifadelerine cevap veren Merve Kır sosyal medya hesabı üzerinden şu ifadeleri kullandı
"
AKP iktidarının 18 yılında, ilk 13 yıllık süreçte kapısından ayrılmadan savunduğun FETÖ, son 5 yılda ise, AKP tetikçiliğin herkesin malumudur. Cumhuriyettin yaratmış olduğu Türk aile yapısını bozduğunuz, kadını ikinci plana attığınız, her şeyi maddi çıkar haline getirdiniz.
Bu siyasi iktidar hırsı ile bu yönetim yapısı ,şimdi de adliye ve dosya sayılarında ispatlı olan kadının ve hatta UFAK ÇOCUKLARIN başına geleni ,kadına ve çocuklara yönelik şiddeti de FETÖ’yu desteklediğin gibi mi destekleyeceksin Küçük bey.. Hadi ordan"